Черно море с равенство срещу аутсайдер

Спорт

03-11-2012, 20:50

Снимка:

Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Юношите на Станислав Стоянов отпаднаха от ЦСКА

Зафето доволен от юношите

Моряците изпуснаха Ботев (Враца), завършиха 1:1

Юношите на Черно море завършиха наравно 1:1 с тима на Ботев (Вр), в среща от Елитната група до 19 г., която се игра на помощното игрище във Враца. Момчетата на Тодор Каменов водеха играта през целия мач, но така и не успяха да спечелят три точки, срещу аутсайдера в групата. Голът на за варненци реализира Бекир Расим в 82-рата минута на двубоя.

От самото начало на срещата моряците натиснаха съперника, който се бранеше с цената на всичко. Въпреки по-добрата игра на варненци, домакините първи стигнаха до гол. Той стана в 70-ата минута, след като играч на Ботев стреля много точно от 25 метра в горния ъгъл на вратата на Морето. Малко по-късно обаче, Атанас Илиев бе изведен зад защитата на домакините от ляво, центрира успоредно на вратата към Диян Малчев, който от точката на дузпата стреля право в лицето на вратаря. Топката обае се върна отново във Малчев, който я върна леко назад към Бекир Расим, който с техничен удар я вкара в мрежата на врачани.

„Играхме цял мач на една врата. С един страхотен удар от 25 ни вкараха гол. Такива голове стават на 1000 едно. Много добре намери топката от движение без подготовка, страхотен гол. През целия мач ние държахме инициативата,натискахме, но не успявахме да отбележим. Много лош терен, кален и не ни се получаваше играта. Но вината си е наша. Бяхме отпуснати, защото си мислехме, че ще ги бием лесно. Имахме положения, ако бяхме вкарали първи щяхме да ги смажем.След като изравнихме имахме положение, с което можехме да направим пълен обрат, но не успяхме да го изиграем. Наско излезе сам срещу вратаря в 86-ата минута. Получи пас зад гърба на защитниците, но точно преди да я овладее, топката тупна много нестандартно и се спря в него. Това го забави и защитниците се прибраха и всичко приключи. Изпускаме точки, които всички ги броим за сигурни. Всичко е от подценяване“, каза за Varnautre.bg наставникът на Черно Море Тодор Каменов.

В следващия кръг моряците приемат тима на Етрополе под моста.