В Етрополе наясно с играта на Спартак

Треньорът на Чавдар хвали тима на "соколите"

Наставникът на Чавдар (Етрополе) Петър Пенчев сподели пред Varnautre.bg, че е наясно с играта на Спартак 1918 и според него варненци няма с какво да изненадат неговия тим. Пенчев не спести и суперлативи за тима воден от Иван Найденов и категорично заяви, че неговият Чавдар излиза срещу един от най-силните отбори в „Б“ група.

„Наясно сме с играта на Спартак. Гледахме запис на мач на варненци, но няма да разкрия кой. Знаем, че в неделя излизаме срещу един от най-силните тимове в „Б“ група и ще подходим по подобаващ начин. Не искам да давам прогнози, но Спартак са фаворити в този двубой. Ние обаче не сме отписали мача във Варна и ще играем нашата игра. Не може да става въпрос за разузнаване, тъй като аз се интересувам от моя отбор. Ние сме млад тим и се опитваме във всеки следващ мач да играем по-добре. За мен е важно отборът да играем футбола, който аз искам. Нямаме амбициите, които имат в Спартак“, каза треньорът на Чавдар Етрополе Петър Пенчев.

Той сподели още, че предвид далечното разстояние между Етрополе и Варна, не очаква фенове на неговия отбор да ги подкрепят в тази среща.