Grand Halloween Party в хотел Трансилвания

Варна Лайф

30-10-2012, 10:17

Снимка:

Grand mall

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Варненски куклени звезди влизат в страшни костюми за празника.

1000 награди и безброй лакомства изкушават деца и тийнейджъри в отделните рундове на шоуто, което започва от 18 ч. на 31.10. в Grand Mall

Традиционното Grand Halloween Party и тази година ще промени облика на най-големия търговски център край морето Grand Mall. Този път шоуто ще е тематично и ще следва историята на хитовата анимация „Хотел Трансилвания”. Дългоочакваният филм ще бъде прожектиран в кино „Арена” с покани, които могат да се спечелят във Фейсбук игра: http://www.facebook.com/events/418128591581864/. Награди ще има и за най-оригиналните костюми, фенери и грим.

Граф Дракула ще посрещне гостите на страховития празник на Halloween сцената на етаж 2. Специално за партито на живо в кожата на Дракула ще влезе любимецът на малките варненчета – младата звезда на Варненския куклен театър Боян Стоянов. В Halloween страшилища ще се претворят и други обичани актьори - Стоян Стоянов, Галин Гинев и Гергана Господинова.

За да могат най-ентусиазираните да се впишат в празничната тема, бързите гримьори от „Мимо Шоу” ще правят експресен Halloween грим, при това безплатно. Ако някой не е имал време да си приготви костюм за вечерта на Вси светии, от Парти център „Вега” ще бъдат готови да помагат от своя магичен щанд с Halloween костюми и аксесоари.  Изненада ще бъде подготвеният от парти центъра декор на сцената.

Halloween балони и лакомства, предоставени от популярните сред малчуганите български марки „Захарни изделия – Варна” и „Победа” ще радват включилите се в празника деца. А от друга тачена от малките марка - „Зайо Байо” ще пристигнат и две големи награди – велосипед и електромобил. Томболата на „Зайо Байо” ще се тегли по време на Halloween партито. Единственото условие е спечелилият да присъства, за да получи наградата си.

За всички тийнейджъри и всички ученици, които са на училище втора смяна, бар MOOD City Life ще стане тийнейджърска парти зона от 18,30 до 21 ч. Там ще се вихри Halloween Карнавал с DJ Brabo. Веднага след него сцената ще превземе нашумелия рапър Dim4ou, който ще завърти нощния Halloween Купон.

Входът за всички събития в Grand Halloween Party свободен.