Футбол и Зумба в Trinity Park

Уикендът в най-новия закрит спортен комплекс във Варна бе доста забавен и топящ калории

За втора поредна година Цар футбол завладява варненския спортен комплекс Trinity Park, който се намира до спирка Акациите в морската столица. В него се провежда и единствената Аматьорска лига по мини футбол във Варна. Мачовете от първенството се играят всяка събота. Надпреварата става все по-интересна след изиграването на третия кръг. Най-резултатна до този момент бе срещата между БАЛЕРИНИ и ЕЛТА 90, като символичните гости победиха с 13:1. В останалите двубои FULLMAX и SAT CABLE не успяха да се победят и завършиха наравно 1:1. ЕЛТА 90 и M SAT CABLE - 6:5, FIAR PLAY – АДЗУРИ - 9:2, FULLMAX – БАЛЕРИНИ - 5:0. АДЗУРИ – M SAT CABLE - 3:6 и FIAR PLAY – ЕЛТА 90 - 3:3.

Имената на класираните до момента отбори са: ЕЛТА 90, FULLMAX, M SAT, FAIR PLAY, АДЗУРИ, ПРОДИДЖИ, MODERA и БАЛЕРИНИ. В следващата събота ще се изиграят още няколко срещи, след които още два тима може да са в челната класация.

Освен Аматьорската футболна лига, изминалият уикенд в Trinity Park бе забавен и топящ калории, благодарение на компанията на лицензирани инструктори от Zumba тийм „Огледало”. От 20 октомври в Зала 1 на Trinity Park стартираха тренировките по Zumba, които се провеждат всяка събота и неделя от 16:00 ч. и са с продължителност 50 мин. Цената на единично посещение е 6 лв., а картата за 10 посещения, валидна 45 дни, е на цена 40 лв. Възможно е включването на любители на популярния спорт във всеки момент, тъй като няма различни нива за начинаещи и напреднали. Не се колебайте и направете плановете си за един зареждащ спортен уикенд в Trinity Park.

Записването за участие в класовете по Zumba ТУК! 

Повече информация можете да получите на телефон +359-88-795-0050 или на e-mail: [email protected]