Найденов готов с групата за Раковски

Спорт

29-10-2012, 10:57

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак 1918 без Димов и Гаргата

Спартаклии играят за своя треньор

Спартак 1918 с нелепа загуба в Плевен

Боян по традиция с болки в адукторите

Наставникът на Спартак 1918 Иван Найденов вече е наясно на кои футболисти ще разчита за мача за Купата на България. Срещата между соколите и Раковски и утре на Коритото от 15 ч. Найденов даде почивка на 8 футболисти от основния състав, като двама от тях са с контузии. Боян Илиев по традиция е с болки в адукторите след всеки мач, а с болки в областта около ребрата продължава да е Стоян Георгиев – Гаргата. Освен двамата и Венци Маринов, Мартин Димов, Диян Кателиев, Георги Станчев – Гонзо, Ерхан Мехмед, Янаки Смирнов и Генко Славов ще наблюдават двубоя с Раковски от трибуните на стадион Спартак.

„Ще играем както в мача с Шумен. Ще използваме по-млади момчета.  Хвърляме се и ще направим каквото можем за да спечелим. Не сме отписали Купата, но ще даваме шанс на младите да се доказват. Това е добра възможност да играят и да трупат опит и самочувствие“, каза Varnautre.bg Иван Найденов.

Ето и групата на Спартак 1918 :

Миро Марков, Димо Димов, Калоян Иванов, Митко Бекяров, Кристиян Радев, Васко Боев, Филип Костадинов, Георги Димитров, Десо Дяков, Славомир Събков, Пламен Иванов, Митко Стоев, Мурад Салим, Георги Филипов, Станислав Иванов, Мартин Цирков, Беадир Беадиров.