Данъчните посрещат с цветя

Новините

25-10-2012, 13:23

Снимка:

НАП

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Средното време за обслужване на един клиент в офиса на НАП Варна е 7 минути, това показа разпечатката от системата за обслужване на чакащи клиенти

150 хилядният си клиент посрещнаха в териториалната дирекция на НАП - Варна.  С букет цветя бе изненадана Красимира Бобева, която работи като банков консултант и посети данъчното, за да й бъде издадено удостоверение за липса на задължения.
От началото на годината в НАП Варна са приети и обработени 84 768 годишни данъчни декларации. 40 964 физически лица са декларирали доходите си, а броят на юридическите лица, които са декларирали финансовите си резултати пред приходната агенция, са 43 804.
68 833 е общият брой на издадените удостоверения от териториалната дирекция, като 24 170 от тях са удостоверенията за наличие или липса на задължения.
Средното време за обслужване на един клиент в офиса на НАП Варна е 7 минути, това показа разпечатката от системата за обслужване на чакащи клиенти.
"Правим всичко необходимо, за да осигурим бързо и качествено обслужване на варненци. Чрез системата за обслужване на клиентите следим натовареността на всяко работно място и при натрупване на граждани отваряме допълнителни гишета, за да бъдат те обслужени своевременно", коментира директорът на "Обслужване" в териториална дирекция на НАП Тодор Манев.