Юношите на Станислав Стоянов гостуват на ЦСКА

Набор 97 гостува на Сливен, а децата 99 приемат Септември София в турнира за Купата на БФС

Юношите на Станислав Стоянов родени 1995 г. ще гостуват в София на ЦСКА, в 1/8-финална среща от турнира за Купата на БФС. Това определи жребият, който бе теглен днес в родната ни централа. Моряците ще играят в столицата на 1 ноември от от 11 ч.

Родените през 1997 г. млади таланти на Морето с треньор Иван Маринов ще гостуват на Сливен на 31 октомври от 14 ч., а най-малките участници в турнира за Купата – децата от школата родени 1999 г. ще приемат Септември София на 30 октомври. Треньор на този набор е бившият вратар Георги Попов.

Победителите на 1/8 - финалите на турнира за Купата на БФС се определят след среща.

„Така ни е било писано – да отстраним ЦСКА в София“, коментира жребия треньорът на родените през 1995 г. футболисти Станислав Стоянов. Аз съм оптимист за представянето ни. Разполагаме с добър колектив и за това съм абсолютно спокоен. Притесненията имам единствено относно съдийството, тъй като в София малко подпират домакините. Знаете какво стана с юношите на Тодор Каменов. Но въпреки това, колкото и оптимистично да звучи, отиваме на 1 в София и си вземаме мача“, коментира за Varnautre.bg Стънката. 

Днес футболистите на Станислав Стоянов играят със Светкавица в мач от регионалното първенство.