Вратарят на Черно море все още под въпрос за мача с Локо (Сф)

Александър Александров продължава да е с болки в слабините

Двама от основните футболисти на Черно море все още са под въпрос за мача с Локо София. Става въпрос за стража на „моряците“ Георги Китанов и централният бранител Александър Александров. Китанов днес бе на масаж и възстановителни процедури, като след вчерашното занимание, в което вратарят се включи на облекчен режим, пак е усетил болки в кръста. Така основният футболист на вратарския пост остава до последно под въпрос за мача с „железничарите“. Ако Китанов не се възстанови до събота, на вратата на „моряците“ ще излезе Пламен Колев, като това ще са и първите му игрови минути в официален мач от началото на този сезон.

Националът Александър Александров пък почти сигурно няма да излезе като титуляр в мача с Локомотив в събота. Причината е, че централният бранител все още усеща болки в областта на корема около слабините, след удара, който получи в мача с Пирин в Гоце Делчев. Утре ще стане ясно дали Зафиров ще включи Александров в групата за мача, но по всяка вероятност на неговото място, като партньор на Росен Колев в сърцето на отбраната ще излезе Живко Атанасов. Треньорът на Морето бе категоричен след мача с Пирин, че юношата на Левски е играл на ниво, след като влезе като резерва именно на ударения национален състезател. Юношата Атанас Илиев също не тренира на 100 %, тъй като е с разстежение.

За радост на младия треньор на варненци в състава ще попадне Детелин Димитров, който също пострада в двубоя от миналия кръг, но вече е готов за игра.

Стана ясно още, че Мартин Дечев вече се чувства по-добре и днес взе участие в тренировката. 

Днес футболистите направиха една тренировка, след което бяха на възстановяване. След утрешното занимание наставникът Адалберт Зафиров ще определи групата за мача с Локо София в събота на Тича от 16 ч., след което ще качи тима на лагер в к.к. „Св. Св. Константин и Елена“ .