Черно море докара епилептик до припадък

Емоциите са дошли в повече на служител на домакините

Загубата на Черно море в Гоце Делчев от местния тим на Пирин, или по-скоро успехът с 3:2 на домакините над моряците, докара различни емоции в зрителите дошли в неделния ден на стадион "Градски". Някой фенове на домакините псуваха съдиите и гостите от Варна през целия двубои и едва ли виждаха какво става на терена по същото време. Човек от треньорския щаб на Пирин също не издържа на емоциите и след няколко предупреждения бе изведен с полиция.

Най-фрапиращия случай бе в последните минути на двубоя, когато моряците натискаха съперника, а той се бранеше с цената на всичко. В същото време служител на домакините припадна пред тунела. Човек от поддръжката на стадиона не издържа на емоциите и получи епилептичен гърч. Лекарският екип на домакините веднага оказа първа помощ на гърчещия се мъж и не позволи да се стигне до по-опасна ситуация.

Оказа се, че това не е първият случай, в който човекът получава епилептичен гърч по време на мач. Това коментираха колеги на мъжа, който е на средна възраст. След двубоя линейката откара "превъзбуденият" човек в болницата където е бил прегледан от дежурен екип.