Варненските деца пеят, за да живее Виктор

Варна Лайф

22-10-2012, 13:24

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Да помогнем на Виктор!

Благотворителните концерти „Варненските таланти подкрепят живота”, организирани от ученици от Варна, продължават и през тази учебна година.

Благотворителните концерти „Варненските таланти подкрепят живота”, организирани от ученици от Варна, продължават и през тази учебна година.

За разлика от миналата, когато се набираха средства за една благотворителна кауза, през тази ще се събират за различни.

Първият концерт ще се проведе утре – 23 октомври, от 18 часа в клуб под Пикадили Чаталджа. Средства ще се набират за лечението на Виктор Николов. Повече информация за неговото заболяване всеки може да научи от сайта helpforviktor.com.

Следващият концерт ще бъде през ноември, като все още учениците не са избрали коя кауза да подкрепят.

Дори малко средства да съберем, ние целим да помогнем, да дадем още един тласък на различните добре каузи, споделиха организаторите – ученици, събрани в най-голямата неформална тийн група от Варна във Фейсбук. Те апелират, колкото се може повече хора да посещават концертите, които са на принципа „Микрофонът е Ваш!”, тоест ученици с таланти пеят безвъзмездно за каузата, а публиката влиза срещу минимален вход, който се събира в урна. След края на концерта тя ще бъде отворена и парите преброени, за да бъдат внесени по банковите сметки на нуждаещите се.