Стартира най-голямото авто изложение във Варна - Grand Auto 2012

Мисия Варна

19-10-2012, 11:56

Автор:

платена публикация

Всичко от Автора

177 автомобила на 28 производители от три континента се разполагат на над 4000 квадратни метра площ в Grand Mall до 24 октомври.

При огромен интерес на посетители от Варна и цяла Северо-Източна България в Grand Mall отвори врати Grand Auto 2012.

Това е второто издание на изложението, което се провежда в най-големия търговски център по Черноморието. Безпрецедентен е броят на участниците - 28 автомобилни марки, които идват от три континента и обхащат всички сегменти в бранша. 177 автомобила са експонирани на площ от над 4000 кв. м. 120 от тях са разположени на закрито, а 57 – в тест драйв зоната.

Непознат досега за мащабите на Варна брой автомобилни премиери – 52, ще видят авто феновете в рамките на изложението Grand Auto 2012. Познавачите ще оценят присъствието на нови модели, които ще бъдат показани за пръв път не само край морето, а и в България.

„Като организатори ние се радваме, че идеята ни за максимално широка палитра на брандове и класове в автомобилостроенето беше приета с готовност от вносителите на толкова много марки – признава Офер Миретцки, управител на Оркид Девелопментс Груп. – Затова изложението предоставя изключителни възможности за информиране относно най-новите тенденции в авто индустрията. А специалните преференциални цени дават на нашите посетители уникалния шанс да направят много изгоден избор на своя нов автомобил”.

Преференциалните цени и отстъпките, които предлагат вносителите, достигат до 25%. Fiat има предложение за 21% отстъпка за автомобили на склад в България. По време на Grand Auto 2012 цялата гама Peugeot Partner се продава при специални условия - отстъпки до 6750 лв. и 4 зимни гуми подарък. Great Wall, които стартираха в България на миналогодишното издание на Grand Auto, сега предоставят Voleex C10 с промоционална лизингова оферта с 1000 лв.  отстъпка от крайната цена.

Допълнително изкушение е и автомобилът подарък - новият Up! на Volkswagen. В томболата за автомобила могат да се включат всички посетители на Grand Mall, които попълнят талона и го пуснат в урната до 1 декември. Участието в томболата не е обвързано с покупка.

 Официален застраховател на автомобилното изложение Grand Auto 2012 е ЗАД Армеец. За целия период на изложението дружеството предлага преференциални условия по застраховка „Каско”. Промоционалните цени са валидни за нови леки и товарни автомобили, които клиентите са закупили или договорили за закупуване от 18.10. до 24.10.2012 г. Застраховка „Каско” на „Армеец” е един от най-предпочитаните и успешно наложили се продукти на пазара. По данни на КФН към 31.07.2012 г. компанията заема първо място по този вид застраховане с премиен приход почти 49 млн. лв. и пазарен дял от 19,76%.

Официален лизингодател на изложението е Райфайзен Лизинг България ЕАД. Дружеството намалява лихвения процент и таксата за финансиране за лизинг на нови леки автомобили по време на промоционална кампания във връзка с Grand Auto 2012 г.