Иван Найденов: Неприятен жребий за Спартак

Спорт

18-10-2012, 11:50

Снимка:

АРХИВ ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Соколите се паднаха с Раковски, мачът е на 1 ноември на Коритото

Наставникът на Спартак 1918 Иван Найденов не остана особено доволен от изтегления днес жребий за турнира за Купата на България.

Неговият тим се падна с отбора на Раковски, а първата среща ще се играе на 1 ноември на Коритото. „Искахме или силен съперник от А група, или отбор близо до Варна. За съжаление не се падна нито едното, нито другото. Но какво да се прави, такъв ни бил късмета“, коментира веднага след жребия пред varna.utre.bg Найденов.

Последният сподели още, че не е решил дали соколите ще продължат да играят с юноши в турнира за Купата или в 1/16-финалите соколите ще излязат с основния си състав. "Ще ни дойде в тежест пътуването до Пловдив, но ще играем. Все още не съм решил с какъв състав ще излезем. Раковски е добър отбор, може би един от най-добрите в групата. Сега мислим за мача с Каварна в неделя. Има време до мачовете за Купата", каза още треньорът на соколите.

Двата тима вече се познават добре, тъй като вече играха по между си в 6-ия кръг за първенство. Тогава Спартак победи с 2:0 във Варна.