Trinity Park продължава с предизвикателствата: аматьорска лига и Zumba фитнес в комплекса

Спорт

17-10-2012, 10:45

Автор:

платена публикация

Всичко от Автора

Информация и записвания за аматьорската лига, както и за Zumba фитнес можете да получите на телефон 088 795 0050 или на e-mail: [email protected]

Втората аматьорска лига по мини футбол започна в Trinity Park.

От комплекса съобщиха, че е сформирана  първата  група с 10 отбора.  Тази събота своите първи мачове  изиграха общо 6 тима.  „Балерините“ играха срещу „ЕЛТА 90М“, „RAIR PLAY“ премериха  сили с PRODIGY, отборът на FULL MAX  срещна тима на M Sat.  Ето и резултатите от срещите:  „ЕЛТА 90М“ разгроми с 13:1 „Балерините“, а FULL MAX и M Sat направиха 1:1. През тази седмица в надпреварата ще се включат още 2 отбора, като групата остава отворена за нови попълнения. Организаторът Бисер Маринчев сподели плановете си за сформиране и на втора група от отбори, която също да се включи в надпреварата. Интересното тепърва предстои!

Добрите новини от Trinity Park продължават – Zumba фитнесът е сред най-предпочитаните спортни занимания в комплекса.  От 20 октомври  в Trinity Park стартира клас, ръководен от инструктори от Zumba тийм „Огледало“. Тренировките  ще се провеждат в Зала 1 на Trinity Park всяка събота и неделя от 16:00 ч. и са с продължителност 50 мин. Цената на единична тренировка е 6 лв., възможно е да закупите и карта за 10 посещения, валидна 45 дни, на цена от 40 лв.

Заниманията по Zumba са подходящи за мъже и жени над 11-годишна възраст. Л юбители на популярния спорт могат да се включат в тренировките във всеки момент, тъй като няма различни нива за начинаещи и напреднали. Всичко, което ви е необходимо за тренировките, е лек спортен екип, удобни маратонки, малка хавлия, вода или спортна напитка и слънчево настроение, не забравяйте и усмивките.

Всички класовете по Zumba се водят от Zumba тийм „Огледало“. Това е първият тийм в България, в който участват 9 лицензирани инструктори, от които двама са с всички лицензии за Zumba, Zumba GOLD, Zumba SENTAO, Zumba TONING, AQUA Zumba, Zumbatomic, GOLD TONING. Професионалистите от „Огледало“ са организатори на първия международен Zumba Фестивал в България, както и на първите класове по Zumba TONING и SENTAO у нас. Тиймът е специализиран в организацията на Zumba събития, партита и мастер класове с гости от страната и чужбина. „Огледало“ е и домакин за обучения и лицензиране на нови Zumba инструктори.

Записването за участие в класовете по Zumba става на този адрес: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dEJ2TmdsZnNZREF0VkRGTTRXVGJBTlE6MA#gid=0