52 премиерни модела идват за Grand auto 2012

Мисия Варна

16-10-2012, 17:05

Автор:

платена публикация

Всичко от Автора

Най-голямото авто изложение във Варна се открива на 18 октомври в Grand Mall при безпрецедентно участие на марки от всички сегменти.

Непознат досега за мащабите на Варна брой автомобилни премиери ще видят авто феновете в рамките на изложението Grand Auto 2012. Познавачите ще оценят присъствието на нови модели, които ще бъдат показани за пръв път не само край морето, а и в България.

Марки от премиум сегмента, които не участват на Пловдивския панаир, ще зарадват с новостите си. От Mercedes-Benz се очаква да успее да пристигне за пръв път в България новият GL-class, който ще е и най-скъпият представител на марката. Премиера за Варна ще имат CLS Shooting Brake и новият A-class. BMW ще покаже за пръв във Варна обновената BMW Серия 7 - иновативната лимузина, която дебютира през септември. С три модела ще бъде представена прогресивната марка Audi - премиерният Audi A3, обновненият успешен SUV Audi Q5 и един нов модел, който ще бъде пазен в тайна до деня на откриването. Още едно загадъчно присъствие обещават от Mini.

Lexus ще представи първия в света спортен седан пълен хибрид - Gs 450h. Варненска премиера ще има и най-сигурният автомобил на планетата – Volvo V40.

 При седаните за пръв път в България ще видим новата версия на класическия хечбек на Volkswagen – Golf 7.  Новата дизайнерска линия на Skoda ще бъде защитена от дългоочаквания модел Skoda Rapid – най-новото попълнение в асортимента на чешкия автомобилопроизводител. Ще видим и върховия израз на дизайнерския почерк на Opel – новата Astra GTC.

Десетки са варненските премиери, планирани за изложението Grand Auto 2012.  Появява се дългоочакваният седан на Great Wall - Voleex C30, който ще бъде асемблиран у нас. Mazda ще представи лимитираните серии Mazda 6 Takumi и Mazda 3 Takumi.  Honda води премиерните Civic хечбек и Civic седан. Renault Clio 4 също е с изцяло нов дизайн. При семейните коли ще се запознаем с обемния Fiat Freemont – плод на сътрудничеството между Fiat и Chrysler. Представители на хибридната гама на Toyota ще бъдат впечатляващите нови модели на Prius  и Auris HSD.

Премиерата на комби Kia - Cee’d SW ще предложи изключително икономичен двигател, а Chevrolet ще покаже изцяло нов модел  - Cruze комби,  който ще отбележи премиерата си за България именно във Варна. На изложението в Grand Mall Dacia ще паркира с новия Lodgy – достъпният миниван.

Lexus ще направи премиера с луксозния авангарден SUV - Rx 450h - пълен хибрид. Дебют във Варна ще има и изцяло новият кросоувър Mazda CX-5 с революционната Skyactiv технология в новата дизайнерска линия на японците Kodo – Духът на движението. Линията в сегмента ще продължат премиерният кросоувър XV от Subaru, както и Outlander и ASX от Mitsubishi. Hyundai  ще се включи със Santa Fe и с новия модел Veloster, който има спортна визия и досега не е показван на изложение във Варна.

От Франция идва новият дизелов all road хибрид Peugeot 508 RXH. Citroën ще представи DS линията на марката, сред която блести Citroën DS 5, оборудван с технологията Hybrid 4, както и новият компактен SUV Citroën C4 Aircross. Китайската off road машина е новият Hover H6 на Great Wall, марката ще покаже и градския кросоувър Voleex C20R.

Сред типично градските коли се подрежда новото издание на малката перла на Nissan – Micra. Другите новини в класа ще дойдат от многофункционалния Ford B-MAX с врати, удобни за градския трафик и Renault Megan, което е с изцяло нов фейслифт и атрактивна цена. Във Варна пристига и ексклузивната версия на Fiat 500 – Blackjack.

Еко решения за градската тема ще предложат електрическите автомобили и мотопеди от EMO.

Откриването на изложението Grand Auto 2012 е на 18 октомври.

Официален застраховател на изложението е ЗАД “Армеец”, а официален лизингодател Райфайзен лизинг България ЕАД.

 За Grand Mall и Orchid Development Group Ltd.:

Orchid Developments Group Ltd. е инвеститор с висок авторитет на пазара на недвижими имоти, листван на алтернативния сегмент на Лондонската стокова борса (AIM). Orchid осъществява дейност във всички основни сегменти на пазара на недвижими имоти в България. Групата има проекти в София и Варна и управлява хотел на Златни пясъци. С повече от 150 милиона евро инвестиции, Orchid Group е една от най-известните компании в сферата на недвижимите имоти в България.

Grand Mall е най-големият търговски център във Варна, който е изграден в съответствие с най-високите международни стандарти. Инвестицията на компанията надхвърля 120 милиона евро.

Това е най-големият търговски център във Варна с:

• над 150,000 кв. м. обща разгъната застроена площ

• най-близкото разположение до центъра на Варна

• над 50,000 кв. м. отдаваеми търговски площи

• над 220 магазина