Дамите от Спартак размазаха Бургуслейдис

Спорт

14-10-2012, 19:25

Снимка:

Архив ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Варненки надиграха бургазлии с 6:0 като гост

Женският футболен тим на Спартак постигна трета поредна победа в държавното първенство.

Спартаклийки разгромиха с 6:0 Бургуслейдис в мач от 4-ия кръг, който се игра в Средец. За варненки вкараха Женя Стрезова, Елена Пеева, Моника Михалева, Мария Георгиева, Емилия Тонева и Нина Христова.

„Радвам се, че момичетата подхождат сериозно в срещите. Тяхното постоянство дава резултат. Съперникът не е нищо особено, тъй като е млад отбор и не успя да ни затрудни. Решихме си мача още през първото полувреме, след което водехме с 3:0. След почивката се забавлявахме и увеличихме резултата. На 28 приемаме пловдивчанките от Екомет, които са по-стойностен съперник. Трябва да се стегнем за този мач. Засега не знам каква е програмата на мъжкия тим на Спартак 1918 и юношите до 19 г. за това не мога да кажа къде ще се играе мачът, но по всяка вероятност ще е на Локомотив.“, каза за varna.utre.bg играещата треньорка на варненки Елена Пеева.
Междувременно стана ясно, че Емилия Тонева ще се присъедини към националния отбор до 19 г., който ще бъде на лагер в Русе, след това в Албена, където ще се играят евроквалификации от 19 до 25 октомври. Съпернички на българките са Испания, Финландия и Естония.