Децата на Варна имат нов АРТ и парти център

Варна Лайф

12-10-2012, 12:30

Снимка:

Trinity Contrast

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Докато децата се забавляват, за родителите също има приятни изкушения в комплекс Trinity Contrast.

Зала „Пакости“, зала „Моят дом“, зала „Таланти“ и зала „Моят рожден ден“ са на разположение на малките посетители в комплекс Trinity Contrast.

Екип от професионални аниматори  се грижат за малчуганите, занимавайки ги с развлекателни и образователни игри.

Докато децата се забавляват, за родителите също има приятни изкушения. На тяхно разположение е стилен и уютен кафе салон, в който могат да прекарат приятни мигове с приятели.

В Trinity Contrast Kids Center можете да подарите на детето си незабравимо тържество за рождения или имения му ден, или просто да го изненадате с весел детски празник. Можете да изберете тематично парти по ваша идея, а екипът ще я реализира с подходяща украса и кетъринг, ръчно изработени покани и мини подаръчета за гостите. Докато приятелите на рожденика се забавляват в специално създадената празнична зала, вие и останалите родители ще бъдете потопени в уникалната атмосфера на кафе салона, разположен в близост до детския Арт и парти център.

За всички малки и по-големи таланти в Trinity Contrast Kids Center са подготвили интересна програма от творчески модулни занимания. Кръжок по четене „Нашата приказка“, АРТ ателиета по изобразителни и приложни изкуства, „Архитектурна работилница“, „100 грама вкусотийки “ - готвене с chef Мартин Крумов, народни танци и активни спортни занимания са част от часовете, които детето ви може да посещава. В тях идеята е то да открие таланта си, да развие въображението си, да изгради нови умения и да придобие полезни знания.

„Най-чистата красота е щастието в детските очи!“ -  именно тази идея стои зад изграждането на най-новия детски АРТ и парти център във Варна, който е част от новооткрития комплекс Trinity Contrast.