Добро утрЕ!

Животът

12-10-2012, 08:04

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Bulgariautre.bg – новините, написани със стил и отговорност

Три години след като положихме темелите с Varnautre.bg, Plovdivutre.bg, Burgasutre.bg и Sofiautre.bg, днес ви представяме и Българското "утре". 

Bulgariautre.bg е медията, която ще ви информира изчерпателно, но без досадни подробности и придворни излияния.

Вulgariautre.bg ще ви събужда с усмивка и ще ви забавлява, без да ви скандализира.

В Вulgariautre.bg ще намирате новините бързо и лесно. Ще можете да коментирате абсолютно свободно и напоително.

Вulgariautre.bg не се срамува от добрите новини и не ги навира "в ъгъла" под порой от "Ужас!", "Скандал!" И "Невиждани!". Иначе казано: не търсете тук пикантни слухове без доказателства, с апломб представени за журналистически разследвания. Търсете обаче вица във всичко, което ни се случва ежедневно, усмивката в рутината, шегата в навика.

Вulgariautre.bg ще направи деня ви пъстър с уникални фотогалерии и видеорепортажи от страната и света.

Вulgariautre.bg има нужда и от вас: от вашите сигнали, от вашите въпроси. Специално за това е рубриката ни Аларма – бързата писта на Вulgariautre.bg, където можете да ни съобщите за всичко, което ви е впечатлило и/или подразнило. Да изпратите снимка, да пуснете клип.

Новините в Bulgariautre.bg са написани със стил и отговорност. Вече 3 години ние водим открита война на copy/paste сайтовете, които не поддържат екипи от репортери, редактори и коментатори, а паразитират на гърба на останалите. Затова ще разчитаме на авторски анализи, оригинални интервюта и коментари по злободневните теми от деня.

Четете ни. Мразете ни. Заклеймявайте ни. Обичайте ни... Пишете ни. И добро утрЕ!