Тошко Колев започна тренировки с Черно море

Спорт

11-10-2012, 19:09

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Зафиров ще види моментното състояние на юношата на моряците в контролата със Септември Тервел

Юношата на Черно море Тодор Колев направи днес първа тренировка с тима на моряците.

Наставникът Адалберт Зафиров, след разговор с изпълняващия в момента функции на помощник треньор Станислав Стоянов, Колев ще бъде изпробван в утрешния спаринг с Септември Тервел. Срещата между двата тима в от 16 ч. а стадиона в Тервел. Както varna.utre.bg вече съобщи, Тошко може да облече отново фланелката на варненския клуб, ако бъде одобрен от Зафиров. Колев се подготвяше близо месец с юношите на Черно море родени 1995 г., където треньор е именно легендата на моряците Станислав Стоянов.

През миналата кампания 23-годишният футболист игра за тима на Видима-Раковски, но след отпадането на севлиевци от А група, Колев си тръгна и в момента си търси отбор. За кратко Тошко бе на проби в Ботев Враца, но там нещата не се получиха.

За Черно море талантът изигра 46 мача и реализира 5 гола. За краткото си пребиваване на Тича, заради сърцатата си игра, Колев се превърна в любимец на феновете. Той може да играе еднакво добре по целия ляв фланг и ще е идеална алтернатива на Дончо Атанасов и Ивелин Янев.