Автомобил подарък ще паркира в Grand mall на 18 октомври

Варна Лайф

11-10-2012, 11:36

Автор:

платена публикация

Всичко от Автора

Томболата за новия Volkswagen Up стартира в първия ден на изложението Grand Auto 2012

Най-очакваната кола на изложението Grand Auto 2012 – подаръкът от организаторите за посетителите, тази година ще бъде новият Up! на Volkswagen.

Немската машина ще паркира в Grand Mall в деня на откриването на авто изложението – 18 октомври. Варненци вече знаят, че входът за изложението е безплатен, участието в томболата за колата награда не е обвързано с покупка.

Щастливецът, който ще получи малкия градски автомобил на Volkswagen, ще пътува изключително икономично, но високотехнологично и съвременно. Колата награда ще е спортния изчистен Up!, издържан в бяло с изразен модерен облик.Tой разполага с много екстри дори при стандартното си оборудване: централно заключване с дистанционно управление, тонирани в зелено термоизолационни  стъкла, както и предни електрически прозорци.

Със своята перфектна градска дължина от 3,54 метра и заоблените линии на фаровете и маската новият Up! интерпретира по модерен начин дизайнерския език на Volkswagen и вече добива известност като усмихнатото лице на немската марка.

Серийните ABS и Servotronik определят модерните технологии като стандарт и в най-малкия Volkswagen. Подсилена стомана придава допълнителна здравина на шофьорската кабина. За сигурността се грижат и серийните предни и странични въздушни възглавници. Сигурно ще пътуват и най-малките, защото има достатъчно място за детска седалка с практичната ISOFIX система.

Посетителите на Grand Mall ще имат възможност да опитат късмета си в дните на авто изложението – от 18 до 24 октомври, а и след това – до 1 декмеври, когато ще бъде отворена кутията с попълнени талони и ще бъде изтеглено името на щастливия нов собственик на Up!

Официален застраховател на изложението е ЗАД “Армеец”, а официален лизингодател Райфайзен лизинг България ЕАД.

Времето на автоизложението от 18 до 24 октомври съвпада с бума на новите есенни модни колекции. В тези дни излизат актуалните предложения за сезона на популярните брандове в световната мода, представени във Варна единствено в Grand Mall - H&M, Zara, LC Waikiki, Humanic, Deichmann, Intersport. Така тенденциите в автомобилния дизайн и в модата ще позволят да се съчетават интересите на цялата фамилия при шопинга.

Октомври е месецът и на любимата модна игра във Фейсбук: „Стани Grand Стилист” - http://www.facebook.com/GrandMallVarna/app_230544237008341. Всеки може да се включи в приложението до 31 октомври и да създаде свой моден сет. Гласуванията в приложението ще определят десетимата най-добри стилисти, които ще участват в надпреварата за голямата награда – уикенд в столицата на световната мода Милано.

За Grand Mall и Orchid Development Group Ltd.:

Orchid Developments Group Ltd. е инвеститор с висок авторитет на пазара на недвижими имоти, листван на алтернативния сегмент на Лондонската стокова борса (AIM). Orchid осъществява дейност във всички основни сегменти на пазара на недвижими имоти в България. Групата има проекти в София и Варна и управлява хотел на Златни пясъци. С повече от 150 милиона евро инвестиции, Orchid Group е една от най-известните компании в сферата на недвижимите имоти в България.

Grand Mall е най-големият търговски център във Варна, който е изграден в съответствие с най-високите международни стандарти. Инвестицията на компанията надхвърля 120 милиона евро.

Това е най-големият търговски център във Варна с:

над 150,000 кв. м. обща разгъната застроена площ

най-близкото разположение до центъра на Варна

над 50,000 кв. м. отдаваеми търговски площи

над 220 магазина