Център за красота и детски комплекс откриха във Варна

Архив Варна

02-10-2012, 12:54

Автор:

платена публикация

Всичко от Автора

Всички, които искат да получат повече информация, могат да го направят на:
 - телефон на Esthetic Center е 088 887 7077
 - телефон на Beauty Center е 088 487 7077
 - телефон на Kids Center е 088 287 7077

На 29 септември 2012 години официално бе открит Trinity Contrast в град Варна. Събитието събра на едно място повече от 200 гости, които бяха първите посетители на уникалния за България комплекс. Индивидуален подход, иновативност и високи технологии - с това можем да опишем новия член от семейството на бранда Trinity. Комплексът е събрал в себе си център по естетична дерматология, център за красота, стилен кафе салон с панорамна тераса и детски АРТ и парти център.

В Trinity Contrast ще откриете последно поколение лазерна система Icon на Palomar, последен модел Eximia - система за ремоделиране на тялото, която съчетава ултрзвукова кавитация и ендолифт за максимално добри резултати, революционна технология Acleara за третиране на акнеична и проблемна кожа, уникална за България SPA кабина - Armotio SPA, която ще промени представите ви за релакс и богато разнообразие от терапии за лице и тяло. На ваше разположение са лекар дерматолог, екип от терапевти, козметици и коафьори. Детският АРТ и парти център ще ви очарова с цели четири просторни зали за игра, творчески ателиета, рождени дни и пакости. Екип от позитивни аниматори ще се погрижи децата ви да прекарат забавни и ползотворни часове в четене, рисуване, декориране и моделиране.

За онези от вас, които искат лично да се запознаят с Trinity Contrast, адресът е град Варна, бул. Княз Борис I №121 (срещу Пикадили Парк). Комплексът работи от понеделник до събота с работно време от 09:00 до 21:00 и в неделя - от 10:00 до 20:00.