Тошко Колев с шанс да се върне в Черно море

Спорт

02-10-2012, 09:16

Снимка:

АРХИВ ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Младият футболист определено ще е в помощ на Морето в трудните мачове от сезона

Тодор Колев може да се завърне в Черно море, научи ВарнаУтре.бг.

Колев, който е един от талантите на варненската школа и в момента поддържа форма с юношите младша възраст на моряците, на които треньор е Станислав Стоянов, може да заиграе за моряците през този сезон. Част от спортно-техническия щаб на Морето познава качествата на футболиста. Именно хората от екипа на Адалберт Зафиров са били категорични пред наставника, че Колев ще върши работа за тежките мачове от сезона. През миналата кампания 23-годишният футболист игра за тима на Видима-Раковски, но след отпадането на севлиевци от А група, Колев си тръгна и в момента си търси отбор. За кратко Тошко бе на проби в Ботев Враца, но там нещата не се получиха.

За Черно море талантът изигра 46 мача и реализира 5 гола. За краткото си пребиваване на Тича, заради сърцатата си игра, Колев се превърна в любимец на феновете. Той може да играе еднакво добре по целия ляв фланг и ще е идеална алтернатива на Дончо Атанасов и Ивелин Янев. Ако новият наставник на Черно море Адалбер Зафиров покани Колев да се завърне на Тича, той ще спечели уважението на голяма част от феновете, които определено бяха против назначението му на поста старши треньор на Морето.

23-годишният футболист бе категоричен, че ако Черно море се нуждае от него, не би се замислил да носи фланелката на моряците, тъй като това е клубът, който е най-близо до сърцето му. „На Тича се чувствам като у дома си“, коментира лявото крило.