Геша: Спартак е най-неприятният гост в групата

Спорт

01-10-2012, 10:39

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Бих предпочел мача да се играе във Варна, каза още наставникът на Светкавица

„Спартак 1918 са на неприятният гостуващ тим в нашата Б група“, това каза за ВарнаУтре.бг старши треньорът на Светкавица Георги Иван – Геша.

Той бе категоричен, че соколите са един от най-опитните отбори във втория ешелон и тези резултати, които са постигнали варненци от началото на сезона не са никак случайни. „Още миналия сезон казах, че в Спартак има опитни и можещи футболисти. Не е случайно, че нямат загуба до този момент. Може би имаме предимство за това, че сме домакини, но ако трябва да съм честен бих предпочел мачът да се играе във Варна, а не в Търговище, ще съм по спокоен“, каза Геша.

Варненският специалист сподели още, че не изпитва сантименти срещу Спартак, въпреки че е бил наставник и играч на соколите. „В момента съм треньор на Светкавица и искам отборът да върви напред, не ме интересува срещу кои тим играем. Не искам да се затормозявам с излишни чувства и да внасям допълнителен заряд в мача. След двубоя ще видим за кого ще останат точките“.

„Наясно съм с играта на Спартак 1918. От началото на сезона съм гледал 3-4 срещи на соколите, а сега ще гледам запис от двубоя с Раковски. Не съм бил на мач на Коритото, по простата причина, че нямам физическа възможност, но гледам мачовете на DVD“, разкри младият треньор.

Относно мача в Банско, който мълниите спечелиха с 2:1 Геша сподели, че футболистите са играли с дух и характер. „С тази игра само добро можем да очакваме. Футболистите показаха характер на победители, това ме радва“, завърши варненският специалист начело на Светкавица Георги Иванов - Геша