Младите моряци премериха сили с академията на Хаджи

Спорт

27-09-2012, 15:56

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Варненци отстъпиха с 1:2 от връсниците си от Румъния на терена в Каварна

Младите надежди от ДЮШ на Черно море родени през 1998 г премериха сила с академията на румънската футболна легенда Георге Хаджи.

Контролата се игра на стадиона в Каварна и въпреки повечето създадени положения моряците отстъпиха с 1:2. След равностойно 1-о полувреме , в началото на 2-ата част варненци откриха резултата. В 45 м Кристиян Славов бе съборен в наказателното поле и Валентин Йосков бе точен от бялата точка за 1:0. Още в следващата атака румънците изравниха също от дузпа. Последваха няколко пропуска на моряците , за да се стигне до 58 м , когато гостите стигнаха до 2-о попадение. Водени от неуморимия си капитан Валери Христов варненци се хвърлиха смело напред , но нямаха шанс в завършващата фаза.

Въпреки загубата наставникът на малките моряци Калоян Георгиев заяви пред клубния сайт , че е доволен от  представянето срещу такъв класен противник, който на практика е нац. отбор на Румъния за тази възрастова група. Според него резултата не отговаря на показаното на терена и се надява на още по голямо израстване в следващата проверка на  17 октомври.