Откриха седмицата на Тайланд във Варна

Варна Лайф

26-09-2012, 14:24

Снимка:

ВарнаУтре.бг

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

На откриването присъстваха над 150 жители и гости на Варна, извънредения и пълномощен посланик на Кралство Тайланд в Румъния Н.П. Тасанауади Мианчароен, Почетният консул на Кралство Тайланд в София г-н Виктор Меламед, както и представители на Офиса за Балканите на Туристическата Камара – Амейзинг Тайланд.

Домакин на церемонията по официалното откриване на седмицата на Тайланд във Варна бе Гранд Хотел Варна.

Организаторите от Балканския офис на Туристическата камара на Тайланд избраха различни емблематични места за провеждане на мероприятията. След като започнаха от Хотел Варна събитията ще преминат през ДКС, площада пред ФК, Ресторант Интер Тай, плаж Рапонги и Графити.

На откриването присъстваха над 150 жители и гости на Варна. Нейно Превъзходителство Тасанауади Мианчароен – извънреден и пълномощен посланик на Кралство Тайланд в Румъния откри седмицата с кратко слово с благодарности към всички, които съдействат за организирането и осъществяването на празниците и описа подробно какво предстои да се случи през следващите дни.

На просторната сцена в лобито на хотела гостите се насладиха на автентични тайландски фолклорни танци и зрелищна демонстрация по Муай Тай.

Сред присъстващите бяха и Почетният консул на Кралство Тайланд в София г-н Виктор Меламед, както и представители на Офиса за Балканите на Туристическата Камара – Амейзинг Тайланд,  състезатели и представители на всички големи федерации и асоциации по Муай Тай в световен мащаб, които ще вземат участие в Европейското първенство по Муай Тай за аматьори в ДКС.

Гостите имаха възможност да дегустират и пикантната тайландска кухня приготвена от кралски топ готвачи.

Пред ВарнаУтре.бг  Почетният консул на Кралство Тайланд в София г-н Виктор Меламед сподели, че през този туристически сезон (1-ви Ноември до 30-ти Март) се очакват 30% повече българи да посетят Кралството.

Очаквайте скоро и цялото интервю с Почетният консул на Кралство Тайланд в София г-н Виктор Меламед.