Тошко Колев тренира с Черно море

Спорт

25-09-2012, 16:52

Снимка:

АРХИВ ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Талантът на варненския клуб поддържа форма с юношите на Станислав Стоянов

Таланта на Черно море Тодор Колев поддържа форма с юношите на Черно море родени 1995 г. с треньор Станислав Стоянов, научи ВарнаУтре.бг.

В момента Колев е без отбор и тренира с моряците от около 15 дни. Младият футболист има предложение от няколко тима от Б група, но изчаква, тъй като има вариант да продължи кариерата си в А група. Тошко, който се бе любимец на варненската публика, не пожела да назове името на отбора, но бе категоричен, че не става въпрос за Черно море. „Нямам предложение от Черно море. Ако получа такова няма да се замисля дори за миг. Това е родния ми отбор и той си остава най-близо до сърцето ми“, каза Токо Колев.

Шефът на фенклуба на Черно море Иван Михайлов бе категоричен, че Тодор Колев има място на Тича. "Определено ще е по-полезен от някой „бездушни“  футболисти, които в момента са в Черно море", отсече Ванката. 

Както е известно, Тодор Колев напусна тима от родния  си клуб по собствено желание, като причината за това негово решение бе единствено за да играе редовно в друг клуб. Нещо, което в Черно море не се случваше.

Любопитното е, че вече бившият наставник на Черно море Стефан Генов многократно споделяше, че е харесва Тошко, но проблеми с контузии са били причината той да не играе редовно със „зелено-бялата” фланелка.