Националният по плажен футбол с контрола

Спорт

24-09-2012, 09:25

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

По предварителна програма трикольорите трябваше да играят проверка с Румъния

Националният отбор по плажен футбол направи демо мач, който се явяваше като пропадналата проверка с Румъния.

По предварителна програма трикольорите трябваше да се изправят срещу северните ни съседи. След като тя пропадна по вина на румънците, ръководството на А отбора ни реши да направи спаринг срещу сборен отбор от футболисти участващи на турнира за Купата на президента на БФС.

Идеята бе националният отбор да се събере за последно през този сезон. В крайна сметка трикольорите спечелиха с 12:1, но резултата не бе важен, радващото бе, че момчетата подходиха сериозно и играха на нивото, което е необходимо за да носиш националната фланелка.

Дебют за България направи варненският страж Добромир Господинов( Варненските момчета), който с играта си показа защо е повикан в националния отбор.

"Специално искам да благодаря на момчетата, че се събраха за контролата. Определение като безсмислени мачове няма. Всички подходиха сериозно към тази проверка, която е и последна за сезона и се надявам и през следващия сезон да работим и да се развиваме", каза за ВарнаУтре.бг треньорът на националния отбор Симеон Христов.

Съставът на България: Констадин Иванов (Одесос), Добромир Господинов (Варненските момчета), Георги Минков(Одесос), Чавдар Петров(Одесос), Павел Адамов(Одесос), Светослав Мандиков (Одесос)и Калоян Цветков(Одесос), Филип Филипов (Академика), Ивайло Иванов (Русе) и Живко Парашкевов (Русе).