Продължава записването за лигата по минифутбол в Trinity Park

Спорт

21-09-2012, 15:37

Снимка:

http://trinitypark.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Турнирът започва в началото на октомври, а срещите ще се играят в събота по предварително изготвена програма

Остават само 4 дни до края на записванията за участие във втория сезон Аматьорска лига по футбол на малки врати в единствения закрит спортен комплекс във Варна - Trinity Park.

Първият турнир, който се проведе през пролетта, бе квалификационен. Тогава тимовете бяха разделени на свободен принцип в два потока. Първите пет в класирането на двете групи са поканени от организаторите да съставят дивизия „А“. Това са Fair Play, Modera coffe, Тринити парк, LZ yahting и Интернационал от първия поток и Шейховете, Bench Bar, Fullmax, Вълците и Тримата мускетари от втория. Отборите на Елта 90М тим, Dream Team, Squadra, Prodigy, Саботаж, Адзури, Кайс Парк Рейнд, Катеначо, M Sat Cable и Tiger United са останалите участници от пролетта. Те ще попаднат в група „Б“. Двигателят на организацията Бисер Маринчев сподели, че при по-голям интерес, има готовност да бъде сформирана и трета група. „Ако някой от тимовете в „А“ група откаже участие неговото място ще бъде заето от следващите по ред в класирането от миналия шампионат“, обясни Маринчев.

Турнирът започва в началото на октомври, а срещите ще се играят в събота по предварително изготвена програма. На терена се играе 5+1, като всеки тим може да прави безброй смени. Подробности по регламента ще бъдат разяснени на техническата конференция, дата на която ще бъде обявена допълнително.

Заявки ще се приемат до 25 септември 2012 г., а записвания за участие стават имейл - [email protected] На телефон  +359-88-795-0050 можете да получите повече информация относно провеждането на футболната лига в Trinity Park.