Гранд Про без Бобеца срещу италианците

Спорт

03-09-2012, 21:03

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Шампионът на България по футзал заминава за Кипър утре вечер

Един от опитните футболисти на шампиона на България по футзал Гранд Про – Коктейлс Бойко Косев – Бобеца,

ще пропусне първата среща на неговия тим срещу италианския Лупарензе в мач от основния кръг на Шампионската лига. Причината е, че Бобеца получи два жълти картона в двубоите от предварителния кръг, който се проведе във Варна и ще трябва да изтърпи наказание за една среща. Косев ще се завърне в игра срещу домакините от Омония (Никоия). Опитният играч в тима на Димитър Пантев сподели, че неговият отбор ще се опита да се представи достойно, като разбира се ще хвърли всички сили за да се класира напред в надпреварата.

„Отиваме да се представим достойно. Ще направим всичко възможно да променим историята. Ще се опитаме да използваме по най-добрия начин това, че сме аутсайдери в групата . Ние сме отбор на две години и не можем да се мерим с нивото и традициите на съперниците, но ще се опитаме да ги изненадаме със сърцата игра. Ще играем „умрялата лисица“, каза в шеговит тон Бойко Косев. Той поясни, че ако неговия тим прескочи тази група ще е първият отбор играл в елитен кръг от Шампионската лига.

„Знаем, че това е почти невъзможно, но не сме се предали, отиваме да покажем сърцата игра и се надяваме този труд, които хвърлихме последните близо три месеца да се възнагради.“, каза пред ВарнаУтре.бг Бобеца.

Утре вечер в 23 ч. Гранд Про ще отпътува с рейс до Солун, като от там ще лети за Ларнака. Димитър Пантев ще вземе група от 11 играчи. Исмет Хаджиев, Бойко Косев, Димитър Кръстев, Стойчо Попчев, Миша Милошевич, Георги Карагеоргиев, Йован Станкович, Иван Йованович, Даниел Несторов и Станислав Василев. Водач на групата ще е представител от комисията по футзал Пепи Петров, който е секретар на ЗС на БФС -Варна.

Първият мач на българите срещу Лупарензе е от 20 ч. в четвъртък, а в петък и неделя срешите са от 17,15 ч., съответно с Омония Никозия и Слов-Матик (Братислава). Съдиите, които ще ръководят двубоите в групата са от Испания, Германия, Словения и Русия.

Стана ясно още, че Йован Станкович е със специална шина на ръката, с която ще може да вземе участие в срещите в Кипър, въпреки че е с фрактура след мачовете от предварителния кръг във Варна. Единственото ново попълнение в тима на "професионалистите" е Станислав Василев, който се присъедини към Гранд Про от тима на Левски София Запад.