Живко Великов: Какъв тумор съм аз и за какво черно тото става въпрос?

Спорт

31-08-2012, 20:54

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Това са абсолютни глупости, каза още босът на "соколите"

Изпълнителният директор на Спартак Варна Живко Великов се съгласи да коментира пред Livesport.bg

атаките за черно тото, в което беше обвинен, свързани с юношеския мач на „соколите" и Черно море, който завърши със загуба 0:4. На пощата ни получихме интересен имейл, в който неговото име е замесено в скандала.

„Какъв тумор съм аз и за какво черно тото става въпрос? Не мога да си го обясня. В коя букмейкърска къща го имаше този мач? В България всеки говори каквото си иска и обвинява без да има доказателства за това. Вече нямам представа какво трябва да направя. Ако се наложи, ще заведа и съдебни дела. Но как да стане това, когато нямам представа, кой е авторът. Няма какво повече да кажа по този въпрос. Това са абсолютни глупости", каза Великов. Той ирази недоволство заради това, че първенствата в елитните юношески групи до 17 и 19 години се замесват в това.

Босът на варненския тим заяви, че това е атака от феновете заради конфликта между двете страни. От известно време привържениците на „соколите" са бесни на клубните шефове, защото не са съгласни с управлението на любимия им тим. Не мога да си обясня, защо са против нас. Опитваме се да правим нещо, а те ни обиждат. Вече сериозно обмислям, дали да не се откажа от футбола", заяви още шефът на тима.