Една дълго пазена тайна за красотата във Варна

Варна Лайф

30-08-2012, 15:26

Автор:

платена публикация

Всичко от Автора

Снимките са илюстративни. Истинският изглед на сградата ще бъде представен на варненци при откриването на новия център в началото на есента.

Във Варна ще бъде открит уникален комплекс, съчетаващ бюти център, място за релакс и много забавления за децата.

През септември във Варна ще отвори врати нов, уникален по рода си комплекс, с най-добрият  beauty център в България. Той ще осигури най-доброто от световните разработки в сферата на безоперативните техники от естетичната дерматология. В него за първи път ще бъде представена последно поколение лазерна система Icon на Palomar за лазерна епилация дори на руси косми, за премахване на следоперативни белези, стрии, белези от акне, нежелана пигментация и за цялостно подмладяване на лицето (лазерен ресърфейсинг). И това не е всичко! За първи път във Варна ще бъде достъпна и една от най-иновативните системи за ремоделиране на тялото и отслабване EXIMIA. Терапиите с този апарт са комбинация от ултразвуковата кавитация и ендолифт (ендодермален четиристепенен масаж). С тази техника се третира ефективно и с отлични резултати натрупванията на целулит от II, III и IV стадии, локализираните мастни натрупвания, както и несъвършенствата по кожата.

 За всички, които имат проблем с акнето, новият комплекс ще осигури най-доброто решение - иновативните терапии за проблемна и акнеична кожа със ситема Acleara, действаща на принципа на високотехнологичен вакуум и филтрирана широкочестотна светлина. Екип от дерматолози ще изготвят индивидуална програма, съобразена с нуждите на всеки тип кожа и желаните резултати.

Изхождайки от максимата, че красотата е хармония между тялото и духа, в комплекса ще има обособена специална зона за релакс, в която можете да се насладите на уникални отпускащи процедури. Апаратурата, предвидена за тази цел, е иновативната мултифункционална кабина с оригинален дизайн Aemotio Spa. Тя дава възможност да се съчетаят най-модерните терапевтични техники: скрито регулируемо водно легло, затоплящ воден матрак, цветотерапия, парна баня с ароматерапия, виши душ и воден вибромасаж. Aemotio Spa утроява възможностите на една нормална SPA кабина, тъй като се осигурява пълен цикъл от процедури: релаксиращи, антицелулитни, дрениращи, отслабващи и тонизиращи терапии, маски за тяло, ексфолиране, масажи и терапии за лице.

Докато вие омагьосвате сетивата си и потъвате в оазиса на красотата, вашите деца ще се забавляват в детския АРТ и парти център, който е част от комплекса. В него те ще могат да играят в цели 5 напълно оборудвани зали - зала „Пакости”, зала „Моят дом”, зала „Таланти”, зала „Танци” и зала „Моят рожден ден“. Центърът ще предлага организиране на детски партита за рождени, именни дни и за всеки друг повод, за който желаете да изненадате дето си, почасова грижа, творчески ателиета по изобразителни и приложни изкуства, танци, йога и гимнастика за деца, училище по етика и естетика, както и тематични дни с много игри.

За да направим и вашия престой незабравимо изживяване, в комплекса ще има и стилен кафе салон и просторна лятна градина, където можете да релаксирате с ледено питие в ръка. Сигурно вече си задавате въпроса как се казва това ново място във Варна. Отговаряме ви – Trinity Contrast!

Комплексът се намира на бул. Княз Борис I № 121, срещу Пикадили Парк

Телефон: 088 887 7077

Открийте във facebook https://www.facebook.com/TrinityContrastVarna