Хвалят България за "Непобедимите 2"

Новините

19-08-2012, 08:19

Автор:

"Стандарт"

Всичко от Автора

Критиците в Ел Ей засипаха с похвали "Непобедимите 2"

"Непобедимите 2" има уникална визия именно заради България, това е страхотно място, толкова различно от всяко друго, на което съм снимал",  ни похвали режисьорът на лентата Саймън Уест

като кинодестинация на премиерата на филма в Лос Анджелис в петък вечерта. "България е държава, където не се снима често. Пейзажите там постоянно се променят, нищо не е едно и също. Хората ще бъдат изненадани, като видят как изглеждат филмовите локации", каза още Уест, който пренесе на екран сценария на Силвестър Сталоун.  След първата прожекция в Ел Ей критиците засипаха с похвали "Непобедимите 2". "Филмът е чаровен, пълен с носталгия към екшън жанра", написа "Лос Анджелис Таймс". "Приятно тъпашки забавен, ако го гледаш с правилното отношение", резюмира "Ню Йорк Таймс". За момента "Непобедимите 2" води в бокс офиса пред дългоочаквания хит "Наследството на Борн", което е истинско постижение за Слай и ансамбъла от екшън герои.

Премиерата на екшъна изненада американците и с новата усмивка на Сталоун, която е Made in Bulgaria, или по-конкретно - Перник. Слай беше готов да прекъсне снимките на "Непобедимите 2", след като пострада сериозно при злополука по време на снимките, и да се прибере в Щатите, за да си оправи ченето. Екшън легендата обаче се довери на нашенските специалисти д-р Венета Павлова и д-р Валентин Павлов и само за една нощ смени визията си с металокерамика. Това не остана незабелязано в Щатите, където приятели и фенове заляха с комплименти Слай.