Геша: Спартак 1918 е фаворит в срещата с Шумен

Спорт

16-08-2012, 11:57

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Смятам, че спартаклии няма да имат проблеми да спечелят този двубой, тъй като имат повече аргументи за успех, каза още варненският специалист начело на Светкавица (Търговище)

Бившият наставник на Спартак и настоящ треньор в Светкавица Георги Иванов – Геша  

сподели очакванията си за първия мача на "соколите" през новия сезон срещу тима на Шумен. Както е известно, Геша има наблюдения и върху двата отбора, тъй като под негово ръководство тимът от Търговище игра контроли със спартаклии, завършила 1:1 и с Шумен спечелена от „мълниите“ с 3:0.

„От впечатленията ми от тези две проверки  мога да кажа, че отборът на Спартак 1918 определено е фаворит в тази среща. "Соколите" разполагат с по-добри футболисти и са с повече опит. Смятам, че спартаклии няма да имат проблеми да спечелят този двубой, тъй като имат повече аргументи за успех“, каза пред ВарнаУтре.бг бившият наставник на Спартак.

Запитан какъв очаква да бъде сезона за тима от "Коритото" Геша бе лаконичен: „Не съм им гледал програмата и не мога да коментирам. Сега ме интересува единствено Светкавица, целта ми е да сме в челото“.