Trinity Park – това, което не знаем за него

Животът

09-08-2012, 13:36

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Комплекс от две закрити спортни зали, осигурявaщи оптимални условия за активни тренировки или спорт в свободното време – това е Trinity Park.

Комплексът предлага перфектни условия за тенис на корт, волейбол, баскетбол и футзал, а също и  футбол на изкуствена трева.

Температурата в залите за спорт на Trinity Park е 25 градуса, дори когато навън е 40. На разположение на спортуващите са напълно оборудвани съблекални със санитарни възли, а за публиката има изградени удобни скамейки. И двете зали са добре осветени и озвучени. Игрището за футбол е с изкуствена трева, сертифицирана от FIFA за провеждането на спортни турнири.

Ръководството на Trinity park казва:  „Това, което искахме да дадем на Варна, е място, където всички да спортуват в съвременни условия. В България няма подобен комплекс. Той е уникален и многофункционален. В него всеки може да тренира и спортува активно, да направи изложение, конференция, корпоративна презентация, да покаже таланта си било то под формата на спортно състезание или под формата на картина. Комплексът е за всички.“

Екипът на Trinity Park инициира провеждането  на турнири по футзал. В Trinity Park се организира и футболна лига за аматьори, създадена е школа по тенис за деца и школа по футбол за деца. В комплекса бе проведен и първият за България благотворителен ZUMBATHON®, както и официалната презентация на BMW серия 3.

На 1 юни в Trinity Park бе организиран празник за децата с рисуване на открито и с много подаръци.

От няколко дни варненци и гостите на морската столица се радват на нов ART Corner, където все още стоят 19-те платна, изрисувани от млади художници – отново по инициатива на комплекса. Със сигурност ще има и много нови инициативи, зад които ще застане името Trinity Parк. Сигурни сме, че предстоят още много проекти, които ще  провокират въображението на варненци. Ще следим новините и ще ви информираме.