Новият шеф на "Нашият град" тръгна с критика към партията

Мисия Варна

16-07-2012, 12:44

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Даниел Русинов

Всичко от Автора

Прясно избраният лидер не скри, че той и съпартийците му в последните години са почнали да отбягват срещите с варненци

Критика към партия "Нашият град" отправи нейният нов председател Владимир Тонев още на първата си публична изява като шеф на формацията.

Прясно избраният лидер не скри, че той и съпартийците му в последните години са почнали да отбягват срещите с варненци. Нещо, което преди време беше запазена марка за "Нашият град" и нейния основател и дългогодишен лидер Неделчо Михайлов. Тонев подчерта, че тогава партията е успявала да разреши много проблеми на граждани, които са се жалвали в приемната. Заради това той ще възстанови тези срещи, като ги нарече „малката правда“.

Тонев обеща приемната на "Нашият град" да бъде отворена постоянно за сигнали и жалби от варненци. Всеки четвъртък той и общински съветници пък ще разговарят лично с граждани. Приемната на Неделчо Михайлов, като кмет на район "Владиславово", също е на този ден. За смяната на върха в партията той съобщи лично преди ден на страницата си във Фейсбук. Решението беше аргументирано с многото кметски ангажименти.

Бившият партиен лидер пое и вината за по-ниските изборни резултати на "Нашият град" на местния вот в края на миналата година. Михайлов не скри, че решението му е закъсняло и че е трябвало да се оттегли, още когато е бил назначен за кмет на "Владиславово".

Партията беше основана на 16 ноември 2006 година, като през всичките години Михайлов беше неин председател. Сега той ще отговаря за медийната политика на формацията.