Украинка сред кандидатките за "Принцеса на Варна"

Варна Лайф

09-07-2012, 12:47

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Осмото издание на конкурса "Принцеса на Варна" ще се състои на 4 август от 21:00 часа в Летния театър

Импресарска Къща Д’Елена и Модна агенция Алиа направиха кастинг в уикенда за задаващия се грандиозен конкурс за красота "Принцеса на Варна 2012"

за наградите на Областния управител, кмета на Варна и Двореца на културата и спорта.

Осмото издание на конкурса ще се състои на 4 август от 21:00 часа в Летния театър. По традиция конкурса се провежда в навечерието на Деня на Варна - 15 август. Организаторите избраха 15 момичета и три резерви.

Най младите участнички са три 16 годишни красавици, а най-голямата е на 23 години.

Жури с председател световно известния художник Никола Манев, ще избере новата принцеса на Варна между 5 студентки, 6 ученички и 4 безработни девойки.

Две студентки от Военноморско училище, две от Икономически университет и една от Медицински университет са сред кандидатките за принцеса на Варна.

11 варненки срещу две момичета от Добрич, една от Тутракан и една украинка описват разнообразието на финалистките от кастинга.

Хобитата им се разпрострират от мода и танци - народни, спортни и модерни, до конна езда и тай- бо, пиано, чужди, езици, фитнес и плуване.

Зодиакално има представители от всички зодии, преобладават три момичета от зодия водолей и две представителки на рибите.

Организаторите са подготвили много изненади който ще „изстрелят” в деня на конкурса.