Манекенки на Мистър България изкарвали по 600 лв. на час от платен секс

Новините

29-06-2012, 07:40

Автор:

в.24 часа

Всичко от Автора

В сайта на модната агенция "MY Agency" има снимки на 70 момичета

600 лева на час у нас и 50 евро за 20 минути в чужбина - това е била тарифата на проституиращите манекенки

от агенцията на Мистър България 2003 Мирослав Йончев "MY Agency", твърдят разследващите, цитирани от „24 часа”. За разлика от чужбина в България клиентите на моделите можели да се възползват и от отстъпки, ако искат за прекарат по-дълго време с красавиците. За 3 часа мераклиите за платена любов и ласки трябвало да броят 800 лева, а за повече - хилядарка. Зад граница обаче тарифата била твърда.

Мирослав Йончев бе задържан от антимафиоти при акция във вторник заедно с шофьора на Антон Петров-Хамстера Цвятко Цветков. Самият Петров също се озова зад решетките, след като разследващите разбрали, че именно на него се отчитали парите от проституцията. Тримата засега са в ареста за 72 часа и днес съдът ще решава дали да останат за постоянно там.

Манекенките от агенцията на Мистър България доброволно предлагали платена любов. Запознати с делата на проститутките твърдят, че много от тях никога не са работили всъщност като манекенки и модели. Нито едно от момичетата не е било малтретирано и принуждавано да прави секс със сила и заплаха. Предлагали се в специален каталог на агенцията, от който всеки желаещ можел да си поръча харесаното момиче за секс, стига да може да си го позволи.