Черно море падна от Ботев

Спорт

04-06-2012, 16:46

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

С Виктор Митев и Илиян Капитанов младите "моряци" паднаха от канарчетата с 2:4

В една от най-интересните срещи от 33-тия кръг в Елитната ни юношеска група до 19г.,

юношите старша възраст на Черно море претърпяха поражение с 2:4 от гостуващия тим на Ботев (Пловдив). Двубоя се игра при неистова жега на стадиона от Спортен комплекс Черно море под Аспаруховия мост, като горещо бе не само времето, а и на терена. Цял мач за юношите записа Илиян Капитанов.

Още в началните минути варненци пропуснаха няколко добри възможности да поведат в резултата, но пред гола не сполучиха Атанас Илиев на два пъти, Георги Радев, Слави Сталев и Диян Малчев. В 21-вата минута пък рефера Красимир Кръстев отмени гол на домакините заради спорна засада. Все пак в 29-та минута логичното се случи и топката се озова оплетена в мрежата на вратата на Ботев, след точен удар на Костадин Иванов, който завърши отлична триходова комбинация между Виктор Митев и Илиян Капитанов.

В добавеното време на първата част пък “канарчетата” изравниха с попадение на Цветков. В 52-рата минута при една чудесна контраатака – Виктор Митев отново даде аванс на “моряците”, след асистенция на Костадин Иванов, а в следващите минути домакините пропуснаха няколко положения, за което бяха и наказани.

В 75-та минута съдията отново си навлече гнева на треньорите и публиката, отсъждайки спорна дузпа за Ботев за игра с ръка в наказателното поле, след която резултата отново бе изравнен. Още при следващата атака за Черно море се получи идентична ситуация в наказателното поле на гостите, но изглежда слънчевите лъчи ослепиха рефера, който този път остана безмълвен и не отсъди дузпа за “моряците”. В последните минути варненци се хвърлиха с всички сили напред, което позоволи на гостите с две бързи контраатаки да матират още два пъти вратаря Николай Кирчев за крайното 2:4. В последния кръг на 8 юни, “моряците” гостуват на Сливен.

Съставът на Черно море: Николай Кирчев, Мартин Богданов, Слави Сталев, Костадин Иванов, Станислав Николов, Виктор Митев, Бекир Расим, Диян Малчев, Атанас Илиев, Илиян Капитанов
Резерви: Иван Христов, Никола Найденов, Петър Михайлов, Веселин Тисовски, Иво Богданов