34 месеца затвор за насилник, търсил жертви във фейсбук

Новините

29-05-2012, 06:32

Снимка:

Мариана Шиеверска © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

в.24 часа

Всичко от Автора

Мъжът дебнел жертвите си във Фейсбук и от няколко месеца поддържал контакт с 50-годишна лясковчанка в сайт за запознанства

2 години и 8 месеца ще лежи в затвора 44-годишният Силвен Дешев от Горна Оряховица, който брутално изнасили жена след запознанство по интернет,

реши окръжният съд във Велико Търново, съобщава днес в. „24 часа”. Гаврата бе извършена на 20 септември м.г. в м. Манастира край Лясковец.

Мъжът дебнел жертвите си във Фейсбук и от няколко месеца поддържал контакт с 50-годишна лясковчанка в сайт за запознанства. Една вечер тя приела поканата му да се срещнат. Силвен я взел с колата си пред съда в Горна Оряховица. Двамата ходили на заведение в Арбанаси. На връщане извергът спрял в горичка и принудил жената да прави секс.

Районният съд в Горна Оряховица през януари даде на Дешев 2,8 г. условно.Магистратите от Велико Търново обаче сега измениха наказанието в ефективно. Присъдата е мотивирана и с факта, че Силвен е търсил пострадалата, за да я принуди да оттегли показанията си срещу него.