Екстрасенска вся паника в Перник

Новините

29-05-2012, 06:32

Снимка:

АРХИВ

Автор:

в.Труд

Всичко от Автора

В 00,38 ч в нощта срещу понеделник Попова е публикувала на личната си страница в интернет следното съобщение: "Опасявам в следващите няколко дни и до две седмици най-късно на територията на страната да има силен трус"

„Труд” съобщава за нова истерия, страх и ужас, които разтресоха жителите на Перник и областта.

Причината за паниката на хората за щастие не бе ново земетресение, а предсказанието на екстрасенската Мая Попова, че в близките дни в региона се очаква силен трус. Тя твърди, че преди всяко предстоящо разлюляване, без значение в коя точка по света, получава болки по тялото си.

В 00,38 ч в нощта срещу понеделник Попова е публикувала на личната си страница в интернет следното съобщение: "Опасявам в следващите няколко дни и до две седмици най-късно на територията на страната да има СИЛЕН ТРУС, съпоставим с досегашните стойности. Вероятни дати - до четри-пет дни 27-28-29-30-31 МАЙ...И НЕ ПО-КЪСНО ОТ 5-10-15-ти ЮНИ. Оставям ви с надеждата че всичко ще се размине с по-малки осезаеми трусове и скоро ще си отдъхнем."

Преди четири години прокуратурата в Хасково образува наказателно производство срещу астролога Емил Лещански заради паниката, която създаде в града с прогнозите си за разрушително земетресение по Великден. Астрологът бе обвинен по член 326 от НК, който най-общо засяга разпространението на невярна информация.