Генов постави добра оценка на сезона

Спорт

23-05-2012, 19:25

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

ВИДЕО: Пловдивчанинът набелязал петима нови, които ще се опита да привлече през ваканцията

Старши треньорът на Черно море Стефан Генов даде оценка за представянето на отбора през вече отминалия сезон.

Пловдивският специалист говори за първи път относно селекцията на „Тича”, но в негов стил не разкри имената на някои от футболистите, които ще се опита да привлече в тима на „моряците”.

„Общата оценка мога да кажа, че е добра, въпреки че очаквахме повече. Целихме се по-високо, но не успяхме. Мисля, че знаете причините - многото контузии. Искам да поясня, че те се дължат на грубите влизания на съперниковите футболисти, а не на лоша подготовка. За сметка на това пък давахме шанс на юноши от школата”, каза Генов. 

„Сега започваме да работим върху селекцията за новия шампионат. Вече сме набелязали футболисти и ще се опитаме да ги привлечем при нас, дано да успеем. Ще бъдат освободени някои от сегашните играчи, но кои - ще стане ясно през новата седмица. Има доста футболисти със сериозни контузии и операции и затова не искам да избързвам. Вижда се, че във всяка една линия имаме нужда от попълнения, но трябва да се съобразим с бюджета, с който разполагаме”, категоричен бе специалистът и уточни, че новите попълнения ще са повече от пет. Относно лятната подготовка Генов разкри, че се обмислят няколко варианта, като единият е в чужбина.

„Три са вариантите за подготовката. Има вариант и за чужбина, но ще го обмислим допълнително”, завърши Генов.

Вижте всичко, което каза Стефан Генов: