Звезди от Биг Брадър ритат във Варна

Спорт

18-05-2012, 09:45

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

В него ще се включат общо 4 отбора, които ще събират средства за фондация “Димитър Бербатов”

Звезди от реалитито Биг Брадър идват във Варна за да се включат в благотворителен турнир, научи ВарнаУтре.бг.

В него ще се включат общо 4 отбора, които ще събират средства за фондация “Димитър Бербатов”. Тимовете на шампиона в градското първенство по футбол в зала АФК Варненчик, Черно море – ветерани, Абсолют, който също се състезава в аматьорското първенство в зала Владислав и отборът на звездите от Биг Брадър ще премерят сили на 1 юли. Все още се не е уточнена арената на сблъсъка, но тя ще стане ясна в близките дни.

През миналото лято отборът на звездите заформиха италианецът Лео, който бе капитан, Рапарът Спенс, DJ Дончо, Миро и Панайот, които станаха известни от реалитито Биг Брадър, както и Андрей от „Островът на изкушението". Тимът на Лео очаквано паднаха на финал от ветераните на Черно море с 6:3. Тогава, голмайстор на надпреварата, която се проведе на игрището на Гранд мол, стана Пламен Тимнев, който наниза цели 6 фамозни гола, като след всяко попадение публиката аплодираше бившия топреализатор на Черно море, Левски и Нефтохимик.

 След турнира отборите заформиха нов сблъсък, този път в дискотека „Час пик", където отново лидер беше Пламен Тимнев и компания.