Черно море удари Берое в Стара Загора

Спорт

15-05-2012, 18:54

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

„Моряците” състезаващи се в Елитната група до 19 г. победиха заралии с 4:2

Юношите на Черно море успяха да победят тима на Берое с 4:2 в среща от 29-ия кръг на Елитната група до 19 г.

Младите моряци надиграха по всички показатели своя съперник и заслужено си тръгнаха с три точки от Стара Загора. Головете за победителите реализира Атанас Илиев, Бекир Расим, Кристиян Димитров и Диян Малчев. 
Двубоят се игра при проливен дъжд на стадиона в квартал Кольо Ганчев в Стара Загора. Това обаче не попречи на „моряците” да поведат още в 10 минута с красиво попадение на дебютиралия при мъжете Атанас Илиев. Домакините изравниха малко по-късно при една контра, но в 35-ата минута плеймекърът Бекир Расим отново изведе варненци напред, след отлично изпълнен пряк свободен удар. След почивката на два пъти Диян Малчев пропусна сам срещу вратаря, а Слави Сталев уцели гредата. В 80-ата минута главния съдия отсъди спорна дузпа за Берое и разликата бе намалена. Точка на спора в последната минута на двубоя сложи Малчев, който с прострелно центриране изненада стража на старозагорци. Треньорският тандем на Черно море Тодор Каменов – Валентин Станчев заяви пред клубния сайт, че е доволен от характера, който са проявили техните възпитаници в този здрав и интересен двубой.
В четвъртък от 10.30 ч , на стадиона под Аспаруховия мост „моряците” ще приемат отбора на Славия в отложен мач от 17-ия кръг.