Мария Илиева разплака гостите си в Черешката на тортата

Варна Лайф

11-05-2012, 15:42

Автор:

Варна Лайф

Всичко от Автора

Тази вечер изпълнителката на I LIKE ще нагости и дори ще успее да просълзи приятелите си с италиански специалитети. За да се справи с всички гозби и приготовления певицата с болярска кръв помоли за помощ своята близка приятелка Камелия Воче. В менюто са включени и цели три вида тирамису, баница с череши и мамини милинки

Последна от групичката знаменитости в „Черешката на тортата” тази седмица ще се изявява поп дивата с вълшебен глас Мария Илиева.

Вчера в готварското ТВ шоу за популярни личности точните килограми на гостите си записа журналиста Кристина Патрашкова, тя нахрани участниците със зелена салата, пъстърва, печено агнешко, дроб сърма и домашно цедено кисело мляко с мед и орехи.

Екстравагантната Патрашкова подари графика от известен български художник на Елза Парини. Творбата бе награда в състезанието за есе на тема „Кой е черешката на тортата в държавата” зададена като изпитание към гостите.

Довечера изпълнителката на I LIKE ще нагости приятелите си с италиански специалитети. За да се справи с всички гозби и приготовления певицата с болярска кръв помоли за помощ своята близка приятелка Камелия Воче. В менюто са включени и цели три вида тирамису, баница с череши и мамини милинки.

Както вече ви разказахме в старанието си да е перфектната домакиня Мария се забави с посрещането на гостите с което градуса на напрежение и глад се покачи, и се стигна до там, че Елза Парини слезе от лъскавата лимузина и си купи пица на парче от магазинче пред дома на певицата.

Накрая всички гости се разнежиха и дори пуснаха по някоя друга сълза.

За какво точно става въпрос и какво разплака звездите ще стане ясно тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте шоуто за да разберете кой ще спечели наградата за най-добър домакин в ”Черешката на тортата” за тази седмица.