Черешката Патрашкова посреща гости с кантарче пред вратата

Варна Лайф

10-05-2012, 13:41

Автор:

Варна Лайф

Всичко от Автора

Тази вечер в кулинарното риалити ще готви Кристина Патрашкова. Някакъв голям заговор обаче е подготвен срещу домакинята, толкова голям, та чак енергоразпределителните дружества са замесени в конспирацията.

Вчера в „Черешката на тортата” Варна Лайф тигрицата Елза

обра овациите с кулинарните си умения и изненада всички с паеля по оригинална каталунска рецепта. С натрупаните 40 точки тя изпревари Надя и сега води в класацията.

Мария Илиева вкара напрежение със закъснение, което усъмни останалите в тайна конспирация, но с появяването си поп певицата разсея съмненията.

Оказа се, че причината за закъснението й е в довършване на монтажа за нейното DVD с юбилейния концерт "10 години Лунен сън", което скоро ще излезе на пазара. 

Тази вечер в готварското риалити ще се изявява популярната журналистка Кристина Патрашкова. Ексцентричната Криси е официално обявена от редакторите на шоуто за враг номер едно на Златките.

Още от входната врата генерал Патрашкова (както я нарече самата Елза) посреща останалите участници с кантарче. Всеки трябва да мине през теглилката, а Криси чинно записва килограмите. На изпроводяк тя отново ще претегли гостите си, за да види кой колко е натежал т.е. колко е изял от храната й. Според нея това ще бъде ясен критерий за това как се е справила в кухнята.

Някакъв голям заговор обаче е подготвен срещу домакинята, толкова голям, та чак енергоразпределителните дружества са замесени в конспирацията. Точно в най-важния момент токът в столичния квартал Лозенец спира и вечерята на Патрашкова е на път да се провали. За щастие повредата бива отстранена до час и Черешка Патрашкова успява да довърши готвенето.

Изненадата на вечерта е истинско журналистическо предизвикателство към гостите, те трябва да напишат набързо кратко есе на определена от домакинята тема.

Каква е темата и как се справят с изпита участниците ще разберете довечера от 20:00 ч. по NOVA.