Никола Спасов: Очаквам тежък мач, въпреки че Несебър вече са изпаднали

Спорт

10-05-2012, 12:10

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Предвид контузените групата за мача в събота ще бъде запълнена с юноши, каза още 53-годишният специалист (ВИДЕО)

Очаквам много тежък мача в Събота срещу Несебър, въпреки, че на практика този отбор е изпаднал”, това каза наставникът на Спартак 1918 Никола Спасов.

Специалистът сподели още, че е пределно концентриран за оставащите два мача в шампионата, в които ще се реши оставането на „соколите”в групата на професионалистите. „За мен първенството все още не е свършило. В момента сме все още застрашени от изпадане. Концентрацията при мен е максимална. Стремя се да е такава и в отбора. Говорим си с футболистите, че ни предстои тежък мач. Несебър ще играят сериозно срещу нас. Ние трябва да излезем пределно концентрирани и да спечелим трите точки”, каза Спасов.

Кольо сподели още, че предвид кадровите проблеми групата за мача с Несебър ще влязат и юноши. „Стоян Георгиев е с контузия и няма да мога да го използвам до края на сезона. Марин Петров все още тренира на облекчен режим, а Станислав Желязков не е готов за игра. Проблема с набитата пета се оказа сериозен. Иначе всички други са налице. Връщат се и двамата наказани Пламен Иванов и Димо Димов. Групата ще бъде попълнена с юноши”, сподели старши треньорът на Спартак 1918 Никола Спасов.