Фенове се организират да искат оставката на Генов

Спорт

10-05-2012, 09:36

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Дали ще има викове оставка зависи изцяло от подхода на треньора в мача с Видима“, казаха от фенклуба на Черно море.

Феновете на Черно море се организират във форуми да искат оставката на старши треньорa на „моряците” Стефан Генов.

Причината според тях са слабите резултати, които „моряците“ допускат в последните си мачове и това, че не пуска юноши на клуба. Според привържениците сега е момента да се обиграват младите. Според някой от най-активните във форумите на Черно море в интернет пространството се изтъкват и проблемите с контузените футболисти, които отново се преписват на пловдивския специалист. „Толкова много контузени с едни и същи травми, значи проблемите са в тренировъчния процес и слабата подготовка“, пишат феновете. Той си направи подготовката, той си направи селекцията, а сега се оправдава след всеки слаб мач с футболистите си. Е, кой ги събра, подготвя и тренира толкова време?!“, питат още привържениците на варненския клуб.

„Дали ще има искане на оставка зависи изцяло от това как ще подходи Генов в мача с Видима-Раковски“, това каза за ВарнаУтре.бг шефът на фенклуба на Черно море Иван Михайлов.

Той сподели, че Тодор Колев ще бъде уважен подобаващо от феновете на варненци. „Тошко е наше момче. Той завинаги остава един от нас. Аз, както и всички привърженици съжаляваме, че вече не носи зелено-бялата фланелка“, завърши Ванката.