Стефан Генов с една въпросителна около групата за мача с Берое

Спорт

03-05-2012, 14:09

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Мечката все още е под въпрос, Мишо Лазаров остава във Варна

Наставникът на Черно море Стефан Генов все още умува дали да вземе в групата за мача с Берое Ивелин Янев – Мечката.

Янев, които е един от мъжкарите на „Тича”, може да попадне в сред избраниците за двубоя в събота, но това ще стане в последния момент, само ако Генов е сигурен, че е здрав. Пловдивският специалист не желае да рискува здравето на футболиста и по тази причина ще решава до последно дали да го включи в списъка с играчи на които ще разчита да бие Берое. Аут със сигурност е Мишо Лазаров, който все още не е възстановен от контузията, която получи преди мача с Локо (Пд). Опитният футболист все още усеща болки в коляното.

През седмицата с мъжете тренираха четирима от юношите старша възраст на Черно море. Това са Слави Сталев, Георги Радев, Бекир Расим и Атанас Илиев. Ако Мечката остане във Варна и четиримата ще попаднат в групата за мача със заралии. Ако Янев обаче се качи в клубния автобус по всяка вероятност Сталев ще отпадне.

Иначе единадесетте, които ще излязат на терена срещу тима на Илиян Илиев са ясни. Като единствената въпросителна ще е на левия бек и пак всичко се върти около Мечката. На мястото на Сашо Александров, като десен краен бранител, ще започне Янчо Андреев, в средата са Александър Александров и Живко Атанасов. Пред тях Симеон Симеонов и Камазола, в лявo Дончо Атанасов, в дясно Румен Николов и напред Божилов, като зад него ще оперира Георги Илиев.

Останалите, които ще попълнят групата за ма мача в Стара Загора са Виктор Митев, Илиян Капитанов и втория вратар Пламен Колев.