Геша: Ако Спартак 1918 успее да вземе нещо от Нафтата, до голяма степен си решава проблемите

Спорт

02-05-2012, 14:08

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Очаквам интересен мач, „соколите” имат своите аргументи за успех, каза още бившият треньор на Спартак

Бившият треньор на Спартак (Варна) Георги Иванов – Геша сподели, че очаква в неделя да се получи интересен мач между „соколите” и Нефтохимик.

Геша в никакъв случай не отхвърля възможността, варненци да решат до голяма степен оставането си в групата още тази неделя. „Тима на Никола Спасов има доста кадрови проблеми, визирам контузията на Марин Петров и наказанията на Пламен Иванов и Димо Димов заради натрупани картони. Предвид факта, че в Спартак 1918 не оставиха голяма група футболисти, Спасов няма да има вариативност със състава. Това ще окаже влияние срещу отбор като този на шейховете”, категоричен е Геша.
Специалистът, който е един от най-големите критици относно играта на Спартак 1918 през сезона е на мнение, че ако „соколите” успеят да измъкнат нещо при визитата си в Бургас ще поднесат изненадата на кръга. „Нефтохимик разполагат с добри футболисти за Б група. Познавам качествата на някой от тях от времето когато бяха в Несебър и определено мисля, че успех над този отбор, или поне частичен такъв, ще е реши оставането в групата до голяма степен. Соколите имат своите аргументи да го направят. Нефтохимик има амбиции да влиза в А група, а Спартак 1918 се бори за да не изпадне. Това прави мачът още по-интересен. Пожелавам да спартаковци да поднесат изненадата на кръга и да бие в Бургас”, завърши бившият наставник на Спартак Георги Иванов – Геша.