Свилен Нейков се пусна в демонстративен мач

Спорт

02-05-2012, 12:27

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Варненските спортни журналисти отстъпиха на своите колеги от София с 2:3, в мач от кампанията на Министерството на физическото възпитание и спорта "Аз обичам спорта", който се игра на Спортпалас

Варненските спортни журналисти отстъпиха на своите колеги от София с 2:3 в приятелска среща играна на изкуственото игрище на Спортпалас.

В тима на софийските представители на медиите игра министърът на спорта Свилен Нейков, който демонстрира завидни умения на зеления килим, но не успя да се разпише във вратата на варненци. Двубоят бе от кампанията на Министерството на физическото възпитание и спорта "Аз обичам спорта". Главен съдия на срещата бе Димо Момиров, който за миг се върна в най-добрите си години като футболен рефер и както винаги демонстрира безпристрастност в отсъжданията си.

Тима на софианци определено бе по-класният от двата, което е обяснимо предвид факта, че представителите на четвъртата власт играят поне два пъти седмично футбол на малки вратички и дори участват в медийната лига в столицата. Голямото желание пък от страна на варненци, да покажат, че освен да пишат за футбол могат и да играят с топка им помогна да вкарат почетни два гола, които реализира Недко Петров.