И Мишо Лазаров с контузия, не попадна в групата за мача с Локо (Пловдив)

Спорт

27-04-2012, 20:22

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Марадончо и юношите Слави Сталев, Георги Радев и Атанас Илиев сред 18-те избраници на Стефан Генов

Защитникът на Черно море Мишо Лазаров не попадна в групата за утрешното домакинство на Локомотив (Пловдив), научи ВарнаУтре.бг.

Причината е, че варненецът е получил някаква травма и в последния момент е отпаднал от 18-те избраници на наставникът Стефан Генов. Мерлон Фернандес също няма да вземе участие в мача със "смърфовете". Изненадващо юношата на "моряците" Кристиян Димитров – Кико също не е в групата, въпреки че в предишният кръг пътува за мача с ЦСКА. Стефан Генов взе на лагер в курорта „Св. Константин и Елена“ защитниците Георги Радев, Слави Сталев и нападателя Атанас Илиев. Наско е един от голмайсторите на юношите участващи в Елитната група до 19 години.
Любопитно е завръщането на лявото крило на Черно море Дончо Атанасов, въпреки че шансовете му да играе не са много големи. Аут за мача са Росен Колев, Ивелин Янев, Ермес Паломино, Мерлон Фернандес и Мирослав Манолов. 
Двубоят е от 15,30 и ще бъде предаван пряко по ТВ7.
Групата на Черно море за мача с Локомотив (Пловдив): Петър Денчев, Пламен Колев, Александър Александров, Сашо Александров, Живко Атанасов, Християн Попов, Слави Сталев, Георги Радев, Самуел Камазола, Симеон Симеонов, Георги Илиев, Янчо Андреев, Илиян Капитанов, Виктор Митев, Дончо Атанасов, Георги Божилов, Атанас Илиев, Румен Николов